JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11152 Strieborná retiazka s príveskom LENNY pozlátená Ag925/1000; ≤8,22 g

Kód: 11152
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€73
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborná pozlátená retiazka LENNY je elegantný šperk s jedinečným dizajnom. Na oboch koncoch je zdobený perlami a ponúka možnosť nastavenia dĺžky pomocou posuvnej guľôčky. Tento univerzálny kúsok dodá každému outfitu nádych sofistikovanosti a stane sa vaším obľúbeným doplnkom na rôzne príležitosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná pozlátená retiazka LENNY je dokonalou kombináciou elegancie a praktickosti. Tento šperk, vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 s luxusnou zlatou povrchovou úpravou, zaujme svojím jedinečným dizajnom.

Retiazka je ukončená dvoma krásnymi perlami s rozmermi 14 × 20 mm, ktoré šperku dodávajú klasický a moderný vzhľad. Vďaka posuvnej guľôčke môžete ľahko nastaviť dĺžku retiazky od 60 do 65 cm, čo vám umožní prispôsobiť ju rôznym štýlom oblečenia a výstrihov.

LENNY je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré oceňujú všestrannosť a eleganciu. Či už si ho oblečiete ku koktejlovým šatám alebo ležérnemu outfitu, vždy dodá vášmu vzhľadu sofistikovaný nádych. Šperky sú dodávané v elegantnej darčekovej krabičke, takže sú ideálnym darčekom pre vašich blízkych alebo pre vás.

Dodatočné parametre

Kategória: Šperky pre ženy
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 60 + 5 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer perly: 14 × 20 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: