JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10918 Strieborný prívesok ZENA Ag925/1000; ≤2,16 g

Kód: 10918
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€34
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok ZENA so stromom života symbolizuje múdrosť, silu a spojenie s prírodou. Zirkóny dodávajú lesk a trblietanie. Vhodný pre ženy a deti ako talizman alebo darček pre blízkych. Ústredným motívom je strom života, ktorý svojimi koreňmi a konármi spája nebo a zem.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok ZENA je stelesnením múdrosti a sily prírody. Tento nadčasový symbol predstavuje hlbokú múdrosť, vitalitu a neustály rast. Prívesok je osadený trblietavými zirkónmi v zelenej a čírej farbe, ktoré šperku dodávajú iskru a hravosť. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu je vhodný ako osobný talizman pre ženy, mužov aj deti. Bude sa hodiť aj ako darček pre vašich blízkych k narodeninám, sviatkom alebo iným významným príležitostiam.

Šperk je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je upravený ródiom, ktoré zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred opotrebovaním. Prívesok s priemerom 20 mm vám doručíme v elegantnej darčekovej krabičke, pripravený na darovanie alebo nosenie v blízkosti vášho srdca.

Dodatočné parametre

Kategória: Šperky pre ženy
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Zelená
Určenie: Dámske, Pánske, Pre deti
Motív: Strom života
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 20 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: