JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10915 Strieborný prívesok HOLY pozlátený Ag925/1000; ≤2,28 g

Kód: 10915
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€33
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Postriebrený prívesok HOLY je symbolom viery a nádeje. Jeho jednoduchý dizajn v podobe kríža vyjadruje hlbokú spiritualitu a pripomína nám dôležitosť vyšších hodnôt. Tento zlatý šperk je vhodný pre ženy a mužov, ktorí hľadajú významný doplnok s hlbším významom a nádychom luxusu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Postriebrený prívesok HOLY je stelesnením viery, nádeje a duchovného rozjímania. Jeho dizajn kríža symbolizuje kresťanské hodnoty a pripomína nám dôležitosť duchovnosti v našom živote. Tento prívesok, vyrobený z kvalitného striebra 925 a pozlátený pre luxusný vzhľad, je nadčasovým šperkom, ktorý nikdy nevyjde z módy.

Minimalistický prívesok HOLY je univerzálny doplnok vhodný pre ženy a mužov, ktorí hľadajú zmysluplný šperk s hlbším významom a nádychom elegancie. Vďaka kompaktným rozmerom 18 x 30 mm ho môžete nosiť na retiazke alebo šnúrke rôznych dĺžok a ľahko ho kombinovať s inými príveskami alebo ho nosiť samostatne ako výrazný solitér.

Tento pozlátený strieborný krížik sa dodáva v darčekovej krabičke, takže je vhodným darčekom pre vašich blízkych pri príležitosti krstu, konfirmácie, svätého prijímania alebo len tak pre radosť. S príveskom HOLY si svoju vieru vždy uchovávajte blízko srdca v žiari zlata.

Dodatočné parametre

Kategória: Šperky pre ženy
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá
Určenie: Dámske, Pánske
Motív: Kríž, Symbol
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 18 × 30 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: