JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10912 Strieborný prívesok LIBRA Ag925/1000; ≤1,33 g

Kód: 10912
€25
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok LIBRA so zirkónom symbolizuje rovnováhu a harmóniu. Elegantný motív váh zdobený trblietavým kameňom predstavuje znamenie zverokruhu pre osoby narodené od 24. septembra do 23. októbra. Stelesňuje harmóniu a zmysel pre spravodlivosť, ktoré sú pre toto vzdušné znamenie typické.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok LIBRA so zirkónmi je ideálnou voľbou pre každého, kto sa narodil v znamení Váh. Decentný motív váh, precízne vyrobený z rhodiovaného striebra najvyššej kvality. Trblietavé zirkóny dodávajú šperku nádych elegancie a podčiarkujú jeho sofistikovaný dizajn.

Prívesok LIBRA je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je pokrytý odolnou vrstvou ródia, ktorá chráni šperk pred poškodením a zaručuje jeho dlhotrvajúcu krásu.

Prívesok sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke a je pripravený na darovanie blízkej osobe alebo ako oslava vašej vlastnej jedinečnosti. Doprajte sebe alebo svojim blízkym tento nádherný šperk, ktorý podčiarkne vašu prirodzenú vyrovnanosť a stane sa trvalým symbolom vašej vnútornej harmónie a diplomatického cítenia.

Dodatočné parametre

Kategória: Šperky pre ženy
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pánske, Pre deti
Motív: Zverokruh
Osadenie: Zirkón
Znamenie zverokruhu: Váhy
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 14 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: