JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10847 Strieborný náramok FABRICIE Ag925/1000; ≤37,75 g

Kód: 10847
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€178
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Obklopte sa luxusom s týmto nádherným strieborným náramkom z kolekcie MAJYA, ktorý je dokonalou harmóniou drsného vzhľadu a jemnej elegancie. Strieborný náramok so zirkónmi stelesňuje nadčasový dizajn, ktorý sa dokonale hodí ku každému outfitu, od každodenného nosenia až po slávnostné udalosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento mohutný náramok, vyrobený z najčistejšieho striebra Ag925/1000, sa pýši brilantným leskom, ktorý umocňujú precízne osadené číre zirkóny, ktoré šperku dodávajú neprehliadnuteľný lesk.

Náramok s dĺžkou 18 cm a šírkou 14 mm je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré ocenia výrazné a sofistikované doplnky. Jeho povrch je upravený ródiovaním, ktoré zaručuje vysokú odolnosť proti poškriabaniu a zabraňuje strate lesku. Táto povrchová úprava nielenže zvyšuje odolnosť šperku, ale zároveň zdôrazňuje jeho vysokú estetickú hodnotu.

Tento náramok je uložený v elegantnej darčekovej krabičke a je pripravený očariť ako darček k významnej oslave, výročiu alebo ako spontánny prejav náklonnosti. Obdarujte seba alebo svoju milovanú osobu šperkom, ktorý odráža váš zmysel pre krásu a štýl.

Dodatočné parametre

Kategória: Šperky pre ženy
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Dĺžka náramku: 18 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 14 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: