JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11197 Strieborná tenisová retiazka MYRA 45 cm | šírka 3 mm Ag925/1000; ≤14,85 g

Kód: 11197
€138
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborná tenisová retiazka MYRA oslní svojím trblietavým dizajnom. Tento luxusný šperk je ideálny na špeciálne príležitosti a dodá každému outfitu nádych elegancie. Ako dokonalý darček pre vašu mamu alebo priateľku vyjadrí vašu lásku a uznanie spôsobom, ktorý poteší a dojme.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná tenisová retiazka MYRA je stelesnením sofistikovanej elegancie. Táto 45 cm dlhá retiazka vyrobená z kvalitného striebra 925/1000 sa pýši radom trblietavých zirkónov, ktoré jej dodávajú nezameniteľný lesk a šarm. Rhodiovaný povrch poskytuje dlhotrvajúci jas a ochranu pred oxidáciou.

Vďaka nastaviteľnej dĺžke až do 50 cm sa reťaz MYRA dokonale prispôsobí vášmu dekoltu. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu je ideálnym doplnkom na slávnostné udalosti aj každodenné nosenie. Či už si ju vyberiete k večerným šatám alebo ležérnemu outfitu, MYRA vždy dodá vášmu vzhľadu nádych luxusu.

Retiazka sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, takže je ideálnym darčekom pre vašich blízkych. Ako prejav lásky a uznania pre matku alebo priateľku MYRA určite poteší a urobí dojem. Doprajte sebe alebo svojim blízkym kúsok nadčasovej krásy s retiazkou MYRA.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 45 + 5 cm
Osadenie: Zirkón
Typ retiazky: Tennis
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 3 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: