JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11194 Strieborná retiazka ALVARO 50 cm | šírka 4,5 mm pozlátený Ag925/1000; ≤12,25 g

Kód: 11194
€138
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Pozlátená strieborná retiazka ALVARO oslní luxusným vzhľadom v štýle rybej kosti. Tento výrazný šperk je ideálny na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti. Vďaka svojej dĺžke a šírke dodá vášmu outfitu nádych elegancie a sofistikovanosti, či už sa chystáte do práce alebo na spoločenskú udalosť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pozlátená strieborná retiazka ALVARO je stelesnením nadčasovej elegancie a luxusu. Táto 50 cm dlhá retiazka, vyrobená z kvalitného striebra 925/1000 s pozlátenou povrchovou úpravou, zaujme klasickým vzorom rybej kosti. So šírkou 4,5 mm je dostatočne výrazný na to, aby upútal pozornosť, ale zároveň je vhodný na každodenné nosenie.

Zlatá farba dodáva reťazi ALVARO nádych luxusu a sofistikovanosti. Je vhodný pre mužov aj ženy, takže je univerzálnym doplnkom na každú príležitosť.

Či už ho nosíte samostatne, alebo s príveskom, ALVARO vždy upúta pozornosť svojím elegantným vzhľadom. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a štýlový šperk s osobitým charakterom. V elegantnej darčekovej škatuľke je tiež ideálnym darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá
Určenie: Dámske, Pánske
Dĺžka retiazky: 50 cm
Osadenie: Nie
Typ retiazky: Herringbone
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 4,5 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: