JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11163 Strieborná retiazka MARGRET pozlátená Ag925/1000; ≤5,17 g

Kód: 11163
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€54
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborná retiazka MARGRET je originálny pozlátený šperk, ktorý je v prednej časti zdobený perlami a pozlátenými guličkami. Tento jemný a delikátny doplnok spája eleganciu perál s leskom zlata, takže je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré oceňujú rafinovanú krásu. Tento všestranný šperk je ideálnou voľbou na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme striebornú retiazku MARGRET - očarujúci šperk, ktorý spája klasickú eleganciu s moderným dizajnom. Tento náhrdelník je vyrobený z kvalitného striebra 925 s pozlátenou povrchovou úpravou a vyniká luxusným vzhľadom.

Prednú časť retiazky zdobia striedavo perly a pozlátené korálky, ktoré vytvárajú fascinujúci kontrast a dodávajú šperku jedinečný charakter. Vďaka nastaviteľnej dĺžke 40 + 5 cm sa MARGRET dokonale prispôsobí vášmu krku a dekoltu. Šírka retiazky 2 mm na zadnej strane zaručuje pohodlné nosenie, zatiaľ čo 5 mm široká predná časť upúta pozornosť svojím sofistikovaným dizajnom.

Tento náhrdelník v elegantnej darčekovej krabičke je dokonalým darčekom pre ženy, ktoré oceňujú jemnú krásu a sofistikovaný štýl.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka, Choker
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 40 + 5 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka 2: 2 mm
Darčeková krabička: Áno
Šírka 1: 5 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: