JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11162 Strieborná retiazka s príveskom CHRISTINA pozlátená Ag925/1000; ≤3,68 g

Kód: 11162
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€52
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborná retiazka CHRISTINA je veľmi originálny šperk s jedinečným dizajnom. Dva konce retiazky zdobené perlami elegantne smerujú k výstrihu a vytvárajú pôsobivý efekt. Tento pozlátený kúsok je dokonalým doplnkom pre špeciálne príležitosti a ženy, ktoré chcú vyniknúť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme striebornú retiazku CHRISTINA - jedinečný šperk, ktorý prekračuje hranice konvenčného dizajnu. Tento náhrdelník je vyrobený z kvalitného striebra 925 s pozlátenou povrchovou úpravou a ponúka úplne nový pohľad na klasický náhrdelník.

Hlavným prvkom šperku sú dva konce retiazky, každý zdobený perlami s priemerom 6 mm. Toto inovatívne riešenie vytvára fascinujúci vizuálny efekt a dodáva šperkom mimoriadnu eleganciu. Retiazka má nastaviteľnú dĺžku 45 + 5 cm a ďalšie dve časti majú dĺžku 25 mm, ktoré spolu s perlami smerujú do výstrihu.

Tento šperk je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú niečo výnimočné na špeciálnu príležitosť. Či už si ju vyberiete na večerné šaty alebo slávnostný outfit, CHRISTINA vždy upúta pozornosť a podčiarkne váš osobitý štýl.

Tento náhrdelník v elegantnej darčekovej krabičke je ideálnym darčekom pre ženy, ktoré oceňujú originalitu a luxus v jednom.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 45 + 5 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
priemer: 6 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka 2: 25 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: