JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11158 Strieborná retiazka s perlami EDITTE pozlátená Ag925/1000; ≤24,42 g

Kód: 11158
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€70
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborná retiazka EDITTE s perlami a pozláteným zapínaním je jedinečným šperkom pre mužov aj ženy. Elegantné perly lemujúce celú dĺžku retiazky vytvárajú luxusný vzhľad, zatiaľ čo zlaté akcenty dodávajú nádych sofistikovanosti. Ideálny doplnok pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám módnu retiazku EDITTE s perlami a pozláteným zapínaním - šperk, ktorý prekračuje hranice konvenčného dizajnu. Tento náhrdelník je vyrobený z kvalitného striebra 925 a kombinuje klasickú eleganciu perál s moderným nádychom zlata.

Celá dĺžka retiazky je vykladaná perlami s priemerom 7 mm, ktoré vytvárajú pôsobivý efekt. Pozlátené zapínanie dodáva šperku luxusný nádych a zaujímavý kontrast. Vďaka nastaviteľnej dĺžke 40 + 5 cm sa EDITTE dokonale prispôsobí dámskemu aj pánskemu krku.

Tento univerzálny šperk je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú niečo jedinečné. Či už ho nosíte k formálnemu alebo ležérnemu oblečeniu, EDITTE vždy upúta pozornosť a podčiarkne váš osobitý štýl.

Tento náhrdelník v elegantnej darčekovej krabičke je skvelým darčekom pre mužov a ženy, ktorí oceňujú originalitu a luxus.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka, Choker
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske, Pánske
Dĺžka retiazky: 40 + 5 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Priemer perly: 7 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: