JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11153 Strieborná retiazka s príveskom BELINDA pozlátená Ag925/1000; ≤5,01 g

Kód: 11153
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€71
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborná pozlátená retiazka BELINDA je očarujúci dvojitý šperk, ktorý dodá vášmu dekoltu eleganciu a jemnosť. Kombinuje zdobenú retiazku s príveskom a perlou s druhou jemnou retiazkou bez ozdôb. Tento rafinovaný doplnok dodá vášmu outfitu nádych luxusu a stane sa vaším obľúbeným šperkom na rôzne príležitosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná pozlátená retiazka BELINDA predstavuje dokonalú harmóniu štýlu a elegancie. Tento jedinečný šperk sa skladá z dvoch rôznych retiazok, ktoré spolu vytvárajú pôsobivý a sofistikovaný vzhľad.

Prvú retiazku s dĺžkou 46 cm zdobí prívesok s krásnou perlou s rozmermi 9x15 mm, ktorá šperku dodáva klasický a moderný nádych. Druhá retiazka, dlhá 50 cm, je jemná a nezdobená, čo umožňuje vyniknúť hlavnému prívesku.

Retiazka BELINDA je vyrobená z kvalitného striebra 925/1000 s luxusnou zlatou povrchovou úpravou a zaručuje dlhotrvajúci lesk a odolnosť. Pozlátenie dodáva šperkom nádych luxusu a všestrannosti.

Či už si ju vyberiete na elegantný večerný outfit alebo na bežné denné nosenie, BELINDA vždy upúta pozornosť svojím jedinečným dizajnom. Je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré chcú vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom rafinovaných šperkov.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 46 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Dĺžka reťaze 2: 50 cm
Darčeková krabička: Áno
Rozmer perly: 9 ×15 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: