JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11140 Strieborná retiazka s príveskom GISELLE Ag925/1000; ≤5,76 g

Kód: 11140
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€94
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náhrdelník GISELLE je očarujúci trojitý šperk, ktorý dodá vášmu dekoltu jedinečný charakter. Kombinuje šperk v štýle rybej kosti, dlhšiu retiazku s krížikom a najdlhšiu retiazku s medailónom. Tento viacvrstvový doplnok dodá vášmu outfitu sofistikovanosť a stane sa neprehliadnuteľnou ozdobou vášho krku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná retiazka GISELLE predstavuje dokonalú harmóniu štýlu a elegancie. Tento jedinečný šperk sa skladá z troch rôznych retiazok, ktoré spolu vytvárajú pôsobivý a viacvrstvový vzhľad.

Prvú vrstvu tvorí šatka v štýle rybej kosti, ktorá elegantne obopína krk. Druhá retiazka je dlhšia a zdobí ju prívesok v tvare kríža, ktorý dáva šperku symbolický význam. Tretia, najdlhšia retiazka, je zakončená medailónom, ktorý celému šperku dodáva výrazný a tajomný nádych.

Retiazka GISELLE je vyrobená z vysokokvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou a zaručuje dlhotrvajúci lesk a odolnosť. Vďaka nastaviteľnej dĺžke do 42 cm sa dokonale prispôsobí vášmu dekoltu.

Či už si ju vyberiete ako večernú róbu alebo každodenný outfit, GISELLE vždy upúta pozornosť svojím jedinečným dizajnom. Je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré chcú vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom výnimočných šperkov.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka, Choker
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske
Motív: Kríž
Dĺžka retiazky: 35 + 7 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Dĺžka retiazky 3: 45 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka reťaze 2: 40 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: