JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11139 Strieborná retiazka s príveskom DEANA Ag925/1000; ≤4,09 g

Kód: 11139
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€68
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náhrdelník DEANA je jedinečný trojitý šperk, ktorý očarí váš dekolt. Kombinuje retiazku s korálkami, dlhšiu jednoduchú retiazku a najdlhšiu retiazku s krížikom. Tento elegantný a viacvrstvový doplnok dodá vášmu outfitu sofistikovaný nádych a stane sa neprehliadnuteľnou ozdobou vášho krku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná retiazka DEANA predstavuje dokonalú harmóniu štýlu a elegancie. Tento jedinečný šperk sa skladá z troch rôznych retiazok, ktoré spolu vytvárajú pôsobivý a viacvrstvový vzhľad.

Prvú vrstvu tvorí náhrdelník s drobnými korálkami, ktorý jemne obopína krk. Druhá retiazka je o niečo dlhšia a hladká, čo šperku dodáva jednoduchý a čistý prvok. Tretia, najdlhšia retiazka, je zdobená príveskom v tvare kríža, ktorý celému šperku dodáva hlbší význam a osobitosť.

Retiazka DEANA je vyrobená z vysokokvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou a zaručuje dlhotrvajúci lesk a odolnosť. Vďaka nastaviteľnej dĺžke do 42 cm sa dokonale prispôsobí vášmu dekoltu.

Či už si ju vyberiete na elegantný večerný outfit alebo na bežné denné nosenie, DEANA vždy upúta pozornosť svojím jedinečným dizajnom. Je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré chcú prostredníctvom šperkov vyjadriť svoju osobnosť.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka, Choker
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske
Motív: Kríž
Dĺžka retiazky: 35 + 7 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Dĺžka retiazky 3: 45 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka reťaze 2: 40 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: