JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11127 Strieborný prívesok s retiazkou POPPY Ag925/1000; ≤4,22 g

Kód: 11127
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€53
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok POPPY s retiazkou je elegantný šperk s dvojitou retiazkou, z ktorých každá je zdobená perlou. Perly boli vždy symbolom čistoty, múdrosti a bohatstva. Ich prítomnosť v týchto šperkoch dodáva nositeľovi pocit elegancie a sofistikovanosti. Vhodné pre ženy všetkých vekových kategórií, ktoré oceňujú jemnú krásu a symboliku perál.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok s retiazkou POPPY je stelesnením rafinovanej elegancie. Tento jedinečný šperk má dvojitú retiazku vyrobenú z ródiovaného striebra 925, pričom každá retiazka je ozdobená krásnou perlou. Väčšia perla s priemerom 10 mm a menšia perla s priemerom 8 mm vytvárajú harmonickú a pútavú kombináciu.

Ich prítomnosť v týchto šperkoch dodáva nositeľovi pocit elegancie a sofistikovanosti. Nastaviteľná dĺžka retiazky 39-44 cm umožňuje prispôsobiť šperk rôznym štýlom oblečenia a výstrihov.

POPPY je ideálnym doplnkom na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Tento šperk sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, pripravený potešiť a očariť svojho nositeľa alebo ako luxusný darček pre blízkeho človeka.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Biela, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 39 + 5 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Priemer perly II: 10 mm
Darčeková krabička: Áno
Priemer perly I: 8 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: