JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11111 Strieborný náhrdelník ANGELEA long Ag925/1000; ≤78,27 g

Kód: 11111
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€409
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.9.2024
Možnosti doručenia

Nechajte sa očariť týmto neobyčajným strieborným náhrdelníkom, ktorý sa po celej dĺžke pýši trblietavými zirkónmi, čo mu dodáva mimoriadny lesk a eleganciu. Tento luxusný šperk s nadčasovým a univerzálnym dizajnom je rovnako vhodný pre ženy aj mužov, ktorí túžia po osobitom doplnku. Či už si ho vyberiete na slávnostnú udalosť alebo na každodenné nosenie, tento náhrdelník sa stane neprehliadnuteľným doplnkom vášho outfitu a podčiarkne vašu jedinečnú osobnosť s nádychom sofistikovanosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Náhrdelník ANGELEA je skutočným klenotom medzi klenotmi. Tento oslnivý kúsok sa tiahne po celej dĺžke 51 cm a má pôsobivú šírku 10 mm, takže je skutočne neprehliadnuteľným doplnkom. Po celej dĺžke je posiaty trblietavými zirkónmi, ktoré mu dodávajú mimoriadny lesk a eleganciu.

Je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a má rhodiovanú povrchovú úpravu. Táto kombinácia zaručuje nielen dlhotrvajúci lesk, ale aj účinnú ochranu proti oxidácii, vďaka ktorej si náhrdelník dlho zachová svoj pôvab.

ANGELEA je univerzálny šperk, ktorý je vhodný na slávnostné príležitosti aj na každodenné nosenie. Jeho dizajn dokáže oživiť každý outfit a dodať mu nádych luxusu. Náhrdelník sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, takže je ideálnym darčekom pre vašich blízkych alebo pre vás. Doprajte si tento výnimočný šperk a nechajte ho podčiarknuť vašu krásu a osobitý štýl.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 51 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 10 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: