JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11042 Strieborný prívesok s retiazkou PAVIE PRIERKO Ag925/1000; ≤2,37 g

Kód: 11042
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€53
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Očarujúci strieborný prívesok s retiazkou v tvare pávieho pierka, osadený trblietavými zirkónmi. Perfektne ladia s náušnicami rovnakého vzoru a spolu tvoria úžasnú súpravu. Tento šperk je vyrobený z kvalitného striebra a má ródiovanú povrchovú úpravu pre dlhotrvajúci lesk. Ideálny darček pre každú ženu, ktorá miluje originálne šperky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám krásny strieborný prívesok s retiazkou páva, ktorý je stelesnením krásy a elegancie. Tento jedinečný šperk v tvare pávieho pierka je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925/1000 a má ródiovanie, ktoré mu dodáva dlhotrvajúci lesk a ochranu pred opotrebovaním.

Prívesok je osadený trblietavými zirkónmi čírej a modrej farby, ktoré dokonale dopĺňajú jeho tvar a dodávajú mu nádych luxusu. Retiazka má dĺžku 45 + 3 cm, vďaka čomu si ju môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám.

Tento prívesok možno dokonale doplniť náušnicami s rovnakým vzorom a vytvoriť tak úžasnú súpravu, ktorá zaujme na prvý pohľad. Šperk je zabalený v darčekovej krabičke, ktorá z neho robí ideálny darček pre vašu partnerku, matku, sestru alebo kamarátku. S príveskom PAVÍ PÍRKO zažiarite v každej spoločnosti a podčiarknete svoj osobitý štýl.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Modrá
Určenie: Dámske
Motív: Pierka, Páv
Dĺžka retiazky: 45 + 3 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 20 × 9 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: