JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10313 Strieborný prívesok s retiazkou ANISSA Ag925/1000; ≤2,85 g

Kód: 10313
Výpredaj JESENNÉ ZĽAVY -25%
€51
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Zažite jedinečnú kombináciu elegancie a lesku s našou striebornou retiazkou a príveskom s kubickými zirkónmi. Pôvab tohto skvostu spočíva v jeho detailoch. Prívesok sa skladá z dvoch prepletených šnúrok, z ktorých jedna je osadená čírymi zirkónmi a druhá je z čistého striebra. Investujte do kúzla striebra a zirkónov a získate šperk, ktorý bude vaším verným spoločníkom na každej ceste.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento kvalitný šperk je vyrobený zo striebra 925, ktoré zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Vynikajúce remeselné spracovanie a nápaditý dizajn spolu vytvárajú neodolateľný skvost, ktorý dodá vášmu oblečeniu nádych elegancie a sofistikovanosti.

Prívesok je osadený kubickým zirkónom s priemerom 6 mm, ktorý je nádherne zasadený do striebornej šnúrky a ktorého jas očarí na prvý pohľad. Retiazka má ideálnu dĺžku 40 + 5 cm, takže sa dá nosiť s rôznymi typmi oblečenia.

Tento strieborný prívesok s retiazkou a kubickým zirkónom je rhodiovaný, aby sa jeho povrch čo najdlhšie nezmenil. Je to tiež ideálny darček na akúkoľvek príležitosť, ktorý sa dodáva v darčekovej krabici.


Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 40 + 5 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Priemer zirkónu: 6 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: