JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10263 Strieborný prívesok s retiazkou ASTRID Ag925/1000; ≤4,68 g

Kód: 10263
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€62
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Vyjadrite svoje pocity pomocou našej elegantnej striebornej retiazky s príveskom dvojitého prepleteného srdca. Modrý kameň dodáva celému dizajnu hĺbku a zvláštne čaro. Tento šperk je ako pieseň lásky vyrezaná zo striebra a zdobená trblietavými zirkónmi a modrým kameňom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Náhrdelník je vyrobený zo striebra s rýdzosťou Ag925/1000 a je upravený technológiou ródiovania, ktorá zaručuje maximálny lesk a odolnosť. Jeho dĺžka 46 cm je ideálna pre tých, ktorí chcú nosiť svoje šperky na viditeľnom mieste.

Prívesok má dvojité prepletené srdce, jedno osadené trblietavými zirkónmi a druhé čisté, ktoré stelesňuje nekonečnú lásku a oddanosť. Tento šperk je ideálny na rôzne príležitosti - či už ide o narodeninovú oslavu, výročie alebo len vyjadrenie vašich skutočných citov. Je to tiež skvelý darček pre ženy, ktoré si zaslúžia to najlepšie.

Šperk sa dodáva aj s luxusnou darčekovou krabičkou, ktorá dodá vášmu darčeku ten správny nádych elegancie a sofistikovanosti. Objavte krásu a silu lásky s našou striebornou retiazkou so srdiečkom a nechajte svoje city vyznieť.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Modrá
Určenie: Dámske
Motív: Srdce
Dĺžka retiazky: 46 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: