JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10250 Strieborný prívesok s retiazkou FRANCES 45 cm Ag925/1000; ≤7,79 g

Kód: 10250
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€70
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Prívesok v srdci tohto šperku je inšpirovaný nekonečnou krásou prírody. Tyrkys, ktorý sa považuje za kameň ochrany a sily, je obklopený žiarivými zirkónmi. Nad ním je malý kvet so zirkónmi, ktorý symbolizuje život, obnovu a lásku. Zamilujte si túto striebornú retiazku s tyrkysovým príveskom a doplňte svoju šperkovnicu o kúsok, ktorý bude rovnako jedinečný ako vy.

Detailné informácie

Podrobný popis

Objavte kúzlo prírodnej krásy v našej striebornej retiazke s tyrkysovým príveskom. Tento jedinečný šperk je vyrobený z čistého striebra 925/1000 a je starostlivo osadený kubickými zirkónmi, ktoré jeho dizajnu dodávajú nádych luxusu a elegancie.

Ródiovaná povrchová úprava dodáva šperku mimoriadny lesk a odolnosť proti poškriabaniu, takže aj po dlhom nosení bude vyzerať ako nový.

Retiazka je dlhá 45,5 cm, čo je ideálna dĺžka pre väčšinu žien. Farba je strieborná, číra a tyrkysová - kombinácia, ktorá je veľmi univerzálna a ľahko sa hodí k akejkoľvek farbe šiat.

Tento šperk je určený pre ženy, ktoré milujú eleganciu a nekonečnú krásu prírody. Dodáva sa v darčekovej škatuľke, takže je pripravený ako perfektný darček pre niekoho výnimočného.


Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, tyrkysová
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 45 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: