JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10249 Strieborný prívesok s retiazkou KATE Ag925/1000; ≤2,85 g

Kód: 10249
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€55
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Dve srdiečka, jedno väčšie a jedno menšie, sú veľmi roztomilé a symbolizujú spojenie dvoch sŕdc v jedno. Menšie srdce je osadené žiarivými zirkónmi, ktoré šperku dodávajú krásu a eleganciu. Čistý a elegantný dizajn tohto náhrdelníka z neho robí ideálny doplnok na každú príležitosť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám túto jedinečnú striebornú retiazku s príveskom s dvoma srdiečkami - skutočným vyjadrením lásky a nehy. Tento očarujúci šperk je vyrobený z čistého striebra 925, čo zaručuje jeho trvanlivosť a nezameniteľný lesk. Vďaka ródiovej povrchovej úprave je šperk odolný proti poškriabaniu a zachováva si dlhotrvajúci lesk.

Dlhá 45 cm retiazka s možnosťou predĺženia o ďalšie 2 cm vám umožní nosiť tento šperk v rôznych dĺžkach podľa vášho vkusu a oblečenia.

Tento dámsky prívesok je ideálnym darčekom pre všetky ženy, ktoré majú rady romantický a sofistikovaný štýl. Či už je to pre vašu manželku, priateľku, matku alebo dcéru, tento šperk je skvelou voľbou, ktorá jej určite vyčarí úsmev na tvári.

Šperky dodávame v elegantnej darčekovej krabičke, ktorá dodá vášmu darčeku ten správny nádych luxusu. Dokážte svojim blízkym, ako veľmi vám na nich záleží, týmto nádherným strieborným šperkom.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Motív: Srdce
Dĺžka retiazky: 45 + 2 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: