JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10246 Strieborný prívesok s retiazkou JADE Ag925/1000; ≤2,59 g

Kód: 10246
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€52
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Predstavujeme vám nový poklad - striebornú retiazku s príveskom srdca. Tento šperk je vyrobený s láskou a precíznosťou, presne tak, ako by mal byť vyrobený šperk, ktorý predstavuje to najcennejšie na svete - lásku. Prívesok je vyrobený z kombinácie čistého striebra a vsadených zirkónov, ktoré ho dokonale dotvárajú. Tento kontrast medzi čistým striebrom a žiarivým zirkónom predstavuje samotnú podstatu lásky - čistú, nezištnú a žiariacu v tých najkrehkejších momentoch.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jemnosť a krása tohto šperku sa odráža v jeho detailnom dizajne. 45,5 cm dlhá retiazka je vyrobená zo striebra s rýdzosťou Ag925/1000, ktoré je zárukou vysokej kvality a odolnosti. Povrch šperku je pokovovaný ródiom, ktoré mu dodáva nielen lesk, ale aj odolnosť proti poškriabaniu a oderu.

Strieborná retiazka s príveskom srdca je ideálnym darčekom pre každú ženu. Môže to byť symbolický darček pre vašu matku, priateľku alebo manželku, ktorej týmto spôsobom vyjadríte svoje hlboké city.

Ako bonus sa tento šperk dodáva s darčekovou krabičkou, ktorá dodáva celkovej prezentácii ešte väčší šmrnc. Srdce je symbolom lásky. Urobte radosť svojim blízkym týmto krásnym šperkom, ktorý vyjadruje viac ako tisíc slov.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Motív: Srdce
Dĺžka retiazky: 45,5 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: