JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10239 Strieborný prívesok s retiazkou ZEMĚKOULE Ag925/1000; ≤2,99 g

Kód: 10239
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€54
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Predstavujeme striebornú retiazku s príveskom glóbusu - ideálny darček pre všetkých cestovateľov a dobrodruhov. Náš náhrdelník je skvelou spomienkou na nezabudnuteľné cesty, nezvyčajné dobrodružstvá a tajomné miesta, ktoré ste navštívili.

Detailné informácie

Podrobný popis

Každý kus je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925, ktoré bolo rhodiované, aby sa zabezpečila dlhšia životnosť a ochrana pred poškriabaním. S dĺžkou retiazky 45,5 cm sa tento šperk hodí na každý krk, ale je dostatočne výrazný, aby upútal pozornosť.

Prívesok glóbusu je symbolickým gestom, ktoré odráža vašu lásku k cestovaniu a objavovaniu nových kultúr. Či už ste dobrodruh túžiaci po neznámej prírode, alebo len milovník exotických miest, tento náhrdelník vás bude vždy sprevádzať na vašich cestách.

Či už je tento šperk darčekom pre vás alebo pre blízkeho človeka, dodáva sa v elegantnej darčekovej krabičke pripravenej na okamžité doručenie. Tento náhrdelník je vhodný pre dámy aj pánov a stane sa nezameniteľným doplnkom každého, kto miluje cestovanie a dobrodružstvo.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske
Dĺžka retiazky: 45,5 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: