JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10235 Strieborný prívesok s retiazkou TEREZA Ag925/1000; ≤3,06 g

Kód: 10235
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€62
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Predstavujeme striebornú retiazku s jedinečným príveskom dvojitého kríža. Symbol viery a elegancie je navrhnutý tak, aby zaujal a dodal výnimočný šarm každej modernej žene. Doplňte svoju šperkovnicu o tento jedinečný a elegantný prívesok a užívajte si pocit luxusu a elegancie, ktorý nezostane bez povšimnutia na každom kroku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento šperk je vyrobený z kvalitného striebra 925, ktoré zaručuje jeho vysokú kvalitu a dlhú životnosť. Prívesok má originálny dizajn dvoch krížikov - vnútorný krížik je číry, zatiaľ čo vonkajší je osadený čírymi zirkónmi, ktoré tomuto šperku dodávajú nádherný trblietavý efekt.

Ródiovaná povrchová úprava zvyšuje odolnosť a lesk šperku a zaručuje, že si tento prívesok dlho zachová svoj očarujúci vzhľad. Strieborná farba a dĺžka retiazky 45,5 cm sú ideálne pre väčšinu outfitov a štýlov.

Táto strieborná retiazka je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť - či už ako prejav lásky, vďaky alebo malé prekvapenie pre vašu milovanú osobu. Dodáva sa v elegantnej darčekovej krabičke, ktorá vášmu darčeku dodá ešte väčšiu hodnotu.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Motív: Kríž
Dĺžka retiazky: 45,5 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: