JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11253 Strieborný náramok LYSBET Ag925/1000; ≤2,85 g

Kód: 11253
€47
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náramok LYSBET zaujme svojím dvojitým dizajnom a očarujúcimi medailónmi. Tento univerzálny šperk môžete nosiť ako retiazku na nohu alebo náramok. Vášmu outfitu dodá nádych elegancie a hravosti, či už sa chystáte na pláž alebo na večierok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný náramok LYSBET je stelesnením letnej elegancie a hravosti. Táto dvojitá retiazka vyrobená z kvalitného striebra 925/1000 zaujme originálnym dizajnom. Jedna z retiazok je zdobená malými medailónmi, ktoré pri pohybe jemne cinknú a pridávajú šperku na pôvabe.

Vďaka dĺžke 21 cm a predĺženiu 5 cm sa LYSBET dokonale prispôsobí vášmu zápästiu alebo členku. Vďaka svojej univerzálnosti ho môžete nosiť ako náramok alebo ako retiazku na nohe. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Či už ho skombinujete s letnými šatami, plážovým outfitom alebo večernou róbou, LYSBET vždy dodá vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti a hravosti. Je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré milujú univerzálne šperky s jedinečným charakterom. V elegantnej darčekovej škatuľke je tiež ideálnym darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Retiazky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok, Retiazka na nohu
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Typ šperku: Na nohu
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske
Dĺžka náramku: 21 + 5 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka 2: 6 mm
Darčeková krabička: Áno
Šírka 1: 1 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: