JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11016 Strieborný nastaviteľný prsteň LAYLA Ag925/1000; ≤2,81 g

Kód: 11016
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€50
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný nastaviteľný prsteň LAYLA je očarujúci šperk vhodný ako zásnubný prsteň aj ako každodenný doplnok. Na prednej strane ho zdobí rad väčších zirkónov, ktoré mu dodávajú luxusný vzhľad. Vďaka nastaviteľnej veľkosti padne každej žene.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný nastaviteľný prsteň LAYLA je stelesnením elegancie a všestrannosti. Tento nádherný šperk z dámskej kolekcie je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925 s povrchovou úpravou ródiom, ktorá zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu.

Predná časť prsteňa je bohato osadená väčšími zirkónmi, ktoré vytvárajú ohromujúci trblietavý efekt. Vďaka šírke 10 mm je prsteň výrazný, ale stále vhodný na každodenné nosenie. Vďaka nastaviteľnej veľkosti od 6 do 8 (EÚ: 51-58) dokonale padne takmer každej žene.

LAYLA je ideálnou voľbou ako zásnubný prsteň pre tých, ktorí hľadajú niečo netradičné, ale zároveň elegantné. Môže slúžiť aj ako štýlový doplnok na akúkoľvek príležitosť. Či už ho budete nosiť sami, alebo ho darujete, tento prsteň určite zaujme originálnym dizajnom a kvalitným spracovaním. Dodávané v darčekovej krabičke.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Nastaviteľná veľkosť: 6 - 8 (EÚ: 51 - 58)
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 10 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: