JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10986 Strieborný nastaviteľný prsteň DEVOTION pozlátený Ag925/1000; ≤2,09 g

Kód: 10986
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€37
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Pozlátený strieborný prsteň DEVOTION v minimalistickom dizajne s väčším srdcom je romantický šperk pre každú ženu. Nastaviteľná veľkosť a kvalitné 14-karátové pozlátenie s vysokým leštením robia z tohto prsteňa luxusný a odolný doplnok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Minimalistický pozlátený prsteň DEVOTION upúta pozornosť svojím romantickým dizajnom s väčším srdcom. Vďaka nastaviteľnej veľkosti od 6 do 7 dokonale padne na ženský prst. Prsteň je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je upravený pravým 14-karátovým zlatom, ktoré mu dodáva luxusný vzhľad, vysoký lesk a chráni ho pred opotrebovaním.

Prsteň DEVOTION s priemerom 9 mm je ideálny ako jemný doplnok na každodenné nosenie a špeciálne príležitosti. Jeho jedinečný dizajn s výrazným srdiečkom z neho robí dokonalý šperk na vyjadrenie lásky a náklonnosti.

Prsteň je zabalený v krásnej darčekovej krabičke, takže je ideálnou voľbou ako darček pre vašu partnerku, manželku alebo inú milovanú ženu vo vašom živote. Potešte ju týmto očarujúcim pozláteným prsteňom so symbolom srdca.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá
Určenie: Dámske
Motív: Srdce
Nastaviteľná veľkosť: 6 - 7 (EÚ: 51 - 54)
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 9 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: