JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10973 Strieborný nastaviteľný prsteň FIONA M pozlátený Ag925/1000; ≤3,84 g

Kód: 10973
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€55
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Pozlátený strieborný prsteň FIONA M zaujme svojím minimalistickým dizajnom a širším prevedením. Nastaviteľná veľkosť zaručuje dokonalé prispôsobenie. Vysokokvalitné pozlátenie dodáva vysoký lesk a odolnosť. Kombinujte s ďalšími prsteňmi FIONA a získajte jedinečný vzhľad.

Detailné informácie

Podrobný popis

Minimalistický pozlátený prsteň FIONA M upúta pozornosť svojím nadčasovým dizajnom a širším 10 mm prevedením. Vďaka nastaviteľnej veľkosti od 6 do 10 dokonale padne na prst mužom aj ženám. Prsteň je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je upravený pravým 14-karátovým zlatom, ktoré mu dodáva luxusný vzhľad, vysoký lesk a chráni ho pred opotrebovaním.

Prsteň FIONA M v pozlátenej verzii je ideálny ako elegantný doplnok na každodenné nosenie a špeciálne príležitosti. Pre osobitý štýl ho môžete kombinovať s inými prsteňmi FIONA v rôznych šírkach a povrchových úpravách.

Prsteň je zabalený v krásnej darčekovej krabičke, takže je ideálnou voľbou ako darček pre vašich blízkych. Potešte seba alebo svojich blízkych týmto nadčasovým šperkom v luxusnom pozlátenom prevedení.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Typ šperku: Na nohu
Farba: Zlatá
Určenie: Dámske, Pánske
Nastaviteľná veľkosť: 6 - 10 (EÚ: 51 - 62)
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 10 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: