JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10971 Strieborný nastaviteľný prsteň FIONA L Ag925/1000; ≤5,20 g

Kód: 10971
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€61
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prsteň FIONA L v širokom prevedení zaujme minimalistickým dizajnom. Nastaviteľná veľkosť a ródiovaný povrch s vysokým leskom robia z tohto prsteňa univerzálny doplnok pre mužov aj ženy. Kombinujte s inými veľkosťami prsteňov FIONA. Dodáva sa v darčekovej škatuľke.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prsteň FIONA L v širokom 14 mm prevedení je nadčasový minimalistický šperk, ktorý si zamilujú muži aj ženy. Nastaviteľná veľkosť od 6 do 10 zaručuje dokonalé prispôsobenie každému prstu. Prsteň je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je upravený ródiom, ktoré mu dodáva vysoký lesk a chráni ho pred opotrebovaním a zmenou farby. Vďaka ródiovanej povrchovej úprave je prsteň hypoalergénny a vhodný aj pre citlivú pokožku.

Prsteň FIONA L je ideálny ako výrazný samostatný doplnok, ale bude vyzerať skvele aj v kombinácii s inými prsteňmi FIONA rôznych veľkostí. Vhodné na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti.

Elegantná darčeková krabička, v ktorej je prsteň zabalený, z neho robí dokonalý darček pre vašich blízkych. Doprajte sebe alebo svojim blízkym tento nadčasový kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Typ šperku: Na nohu
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske
Nastaviteľná veľkosť: 6 - 10 (EÚ: 51 - 62)
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 14 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: