JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10966 Strieborný nastaviteľný prsteň FRANCESCA pozlátený Ag925/1000; ≤3,19 g

Kód: 10966
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€57
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Pozlátený strieborný prsteň FRANCESCA v minimalistickom dizajne sa stane vaším verným spoločníkom na každú príležitosť. Nastaviteľná veľkosť a kvalitné spracovanie zaručujú pohodlie pri nosení. Tento nadčasový šperk vhodný pre ženy aj mužov dodá vášmu outfitu jemný nádych luxusu a elegancie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nechajte sa očariť jedinečným pozláteným prsteňom FRANCESCA z našej kolekcie strieborných šperkov. Tento minimalistický šperk je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je upravený precíznou vrstvou zlata, ktorá mu dodáva krásny lesk a ochranu pred opotrebovaním. Prsteň má nastaviteľnú veľkosť od 9 do 11 (EÚ: 59 - 65), takže si ho môžete prispôsobiť presne na mieru.

Prsteň FRANCESCA je vďaka svojmu nadčasovému dizajnu dokonalým doplnkom na každú príležitosť. Či už sa chystáte do práce, na večierok alebo slávnostnú udalosť, tento šperk vás vždy dokonale doplní. Jeho všestrannosť osloví ženy aj mužov. Prsteň je zabalený v elegantnej darčekovej krabičke, takže je ideálny ako darček pre vašich blízkych.

Doprajte si nádych luxusu s týmto výnimočným šperkom, ktorý sa stane ozdobou vašej šperkovnice. Prsteň FRANCESCA - šperk, ktorý vás nikdy nesklame.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Typ šperku: Na nohu
Farba: Zlatá
Určenie: Dámske, Pánske
Nastaviteľná veľkosť: 9 - 11 (EÚ: 59 - 65)
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 11 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: