JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10961 Strieborný nastaviteľný prsteň RAFFAELLA Ag925/1000; ≤3,94 g

Kód: 10961
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€59
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Minimalistický a univerzálny strieborný prsteň RAFFAELLA s nastaviteľnou veľkosťou. Jemný a elegantný dizajn z kvalitného rhodiovaného striebra sa prispôsobí každému prstu. Ideálne ako darček pre ženy a mužov alebo ako doplnok na každodenné nosenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám nadčasový strieborný prsteň RAFFAELLA, ktorý sa stane vaším obľúbeným doplnkom na každú príležitosť. Tento minimalistický prsteň je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a je rhodiovaný pre dlhotrvajúci lesk a ochranu pred opotrebovaním. Jeho jednoduchý a elegantný dizajn so šírkou 9 mm lichotí každej ruke a hodí sa ku každému oblečeniu.

Veľkou výhodou tohto prsteňa je jeho nastaviteľná veľkosť od 6 do 7 (EÚ: 51 - 54), vďaka čomu si ho môže dopriať každý. Dá sa ľahko nastaviť na pohodlné nosenie na prstoch rúk a nôh. Prsteň RAFFAELLA je vhodný ako darček pre ženy a mužov, ktorí ocenia nadčasovú eleganciu a všestrannosť.

Šperk je zabalený v elegantnej darčekovej krabičke, takže je dokonalým prekvapením pre vašich blízkych alebo potešením pre vás. S prsteňom RAFFAELLA zažiarite v každej spoločnosti.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Typ šperku: Na nohu
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske
Nastaviteľná veľkosť: 6 - 7 (EÚ: 51 - 54)
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 9 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: