JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10654 Strieborný prsteň MOTÝĽ Ag925/1000; ≤0,60 g

Kód: 10654
€15
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Tento jedinečný šperk je výnimočný svojím motýľovým dizajnom, ktorý je v mnohých farbách vrátane červenej, modrej, zelenej, žltej, fialovej a oranžovej. Farebný motýľ na prsteni vyvoláva pocit radosti a slobody.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám očarujúci strieborný prsteň na nohe s farebným motýľom, ktorý je vyrobený z kvalitného striebra s rýdzosťou Ag925/1000. Strieborný prsteň prešiel antikoróznou úpravou, ktorá zaručuje dlhú životnosť šperku. Prsteň je určený pre ženy, ale vďaka svojej univerzálnosti a priemeru prsteňa 15 mm je vhodný pre každú ženu alebo dievča.

Tento farebný prsteň na nohy je dokonalým doplnkom na letné dni, párty pri bazéne alebo romantickú prechádzku po pláži. Je to tiež ideálny darček pre niekoho, kto miluje farby a prírodu.

Prsteň je zabalený v elegantnej darčekovej krabičke, takže je pripravený na okamžité darovanie. Darujte tento jedinečný šperk sebe alebo svojim blízkym a doprajte im radosť a šťastie, ktoré tento prsteň prináša. Zažite silu farieb a vychutnajte si pocit jedinečnosti s týmto krásnym prsteňom na nohe.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre ženy a dievčatá
Kategória: Prsteň na nohe
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Antikorózna úprava
Farba: Strieborná, Modrá, Červená, Žltá, Viacfarebné, Violet, Zelená, Oranžová
Určenie: Dámske
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Priemer krúžku: 15 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: