JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11221 Strieborná retiazka s príveskom JEDNOROŽEC Ag925/1000; ≤4,62 g

Kód: 11221
€62
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok vás očarí svojím magickým dizajnom. Roztomilý jednorožec drží ružový zirkón, ktorý spolu vytvára tvar srdca. Tento očarujúci šperk symbolizuje silu, šťastie, krásu a lásku. Ideálny pre milovníkov fantasy a tých, ktorí hľadajú magický talizman. Ideálny darček pre ženy a deti, ktoré ocenia jedinečný dizajn a symboliku šperku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná retiazka s príveskom jednorožca je očarujúci šperk, ktorý spája magický dizajn s hlbokou symbolikou. Prívesok v tvare jednorožca je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925/1000 s rhodiovanou a čiastočne pozlátenou povrchovou úpravou pre dlhotrvajúci lesk a odolnosť.

Jednorožec drží ružový zirkón (10 × 8 mm), ktorý spolu vytvára tvar srdca. Táto kombinácia dodáva šperku iskrivý a romantický nádych. Vďaka šírke 18 mm je prívesok výrazný, ale stále elegantný.

Jednorožec je symbolom sily, šťastia, krásy a lásky, preto je tento šperk ideálnym talizmanom. Je zavesený na 45 cm dlhej retiazke a je ideálny na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti.

Prívesok ONE ELEPHANT v darčekovej krabičke je skvelým darčekom pre milovníkov fantázie, zberateľov talizmanov alebo pre tých, ktorí ocenia jedinečný a symbolický šperk.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované, Zľava
Farba: Strieborná, Modrá, Ružová, Zlatá
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Zvierací, Jednorožec
Dĺžka retiazky: 45 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Veľkosť zirkónu: 10 × 8 mm
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 18 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: