JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11218 Strieborná retiazka s príveskom BUFFY Ag925/1000; ≤2,32 g

Kód: 11218
€48
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok BUFFY s modrým motýľom očarí svojou krásou a symbolikou. Tento šperk je ideálnym darčekom pre milovanú osobu a predstavuje splnenie prianí a snov. Modrý motýľ sa považuje za ochrancu pred negatívnou energiou. Jemný dizajn prívesku z neho robí dokonalý doplnok na každodenné nosenie a špeciálne príležitosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná retiazka BUFFY s príveskom je očarujúci šperk, ktorý zachytáva krásu a symboliku modrého motýľa. Vyrobené z vysokokvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou pre dlhotrvajúci lesk a odolnosť. Modrý smalt dodáva motýlikovi živý a atraktívny vzhľad.

Prívesok má rozmery 15 × 14 mm a je zavesený na elegantnej retiazke s dĺžkou 45 cm. Vďaka svojmu jemnému dizajnu je dokonalým doplnkom na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Je vhodný pre ženy aj dievčatá a stane sa obľúbeným kúskom pre všetkých, ktorí veria v mágiu a silu symbolov.

Modrý motýľ je považovaný za nositeľa splnených želaní a snov a ochrancu pred negatívnou energiou. Tento šperk je preto nielen krásnym doplnkom, ale aj talizmanom pre svojho nositeľa. V darčekovej krabičke je to ideálny darček pre vašich blízkych alebo pre vás.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované, Enamel
Farba: Strieborná, Modrá
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Zvierací, Motýľ
Dĺžka retiazky: 45 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 15 × 14 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: