JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11215 Strieborná retiazka s príveskom KATY Ag925/1000; ≤2,13 g

Kód: 11215
€38
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok KATY zobrazuje roztomilú mačku sediacu na polmesiaci. Tento očarujúci šperk poteší každého milovníka mačiek a je vhodný aj pre deti. Jemný dizajn prívesku z neho robí ideálny doplnok na každodenné nosenie a špeciálne príležitosti. Ideálny darček pre každého, kto má rád mačky a originálne šperky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborná retiazka KATY s príveskom je očarujúci šperk, ktorý zachytáva magický moment mačky sediacej na polmesiaci. Vyrobené z vysokokvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou pre dlhotrvajúci lesk a odolnosť.

Prívesok má rozmery 14 × 18 mm a je zavesený na elegantnej retiazke s dĺžkou 45 cm. Vďaka jemnému dizajnu a roztomilému motívu je tento šperk ideálny na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Je vhodný pre ženy a dievčatá a stane sa obľúbeným doplnkom všetkých milovníkov mačiek.

Šperky sú dodávané v darčekovej krabičke, takže sú ideálnym darčekom pre vašich blízkych alebo pre vás. Či už ste nadšenec mačiek, alebo hľadáte originálny darček pre niekoho, kto mačky miluje, prívesok KATY je skvelou voľbou.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Zvierací, Mačka
Dĺžka retiazky: 45 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 14 × 18 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: