JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11123 Strieborný prívesok s retiazkou BETHANY Ag925/1000; ≤2,69 g

Kód: 11123
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€52
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok s retiazkou BETHANY je symbolom lásky v podobe srdca s prepleteným vnútrom. Časť prepletania je zdobená trblietavými zirkónmi, ktoré šperku dodávajú iskrivý efekt. BETHANY je ideálny darček z lásky pre partnera, manželku, dcéru alebo blízkeho priateľa. Hodí sa na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti a vždy nám pripomína silu a krásu lásky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok s retiazkou BETHANY je očarujúci šperk, ktorý symbolizuje prelínanie lásky a života. Prívesok v tvare srdca s rozmermi 18 × 16 mm má unikátne prepletené vnútro, pričom časť prepletenia je osadená trblietavými zirkónmi. Tento detail dodáva šperku trblietavý efekt a zdôrazňuje jeho romantický charakter.

BETHANY je vyrobený z vysokokvalitného rhodiovaného striebra 925 a vyniká svojím leskom a odolnosťou. Prívesok je zavesený na jemnej retiazke s nastaviteľnou dĺžkou 39 + 5 cm, ktorá umožňuje prispôsobiť šperk rôznym štýlom oblečenia a výstrihov.

Šperk sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, pripravený potešiť a očariť svoju nositeľku alebo ako romantický darček pre milovanú osobu.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Motív: Srdce
Dĺžka retiazky: 39 + 5 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 18 × 16 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: