JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11107 Strieborný prívesok s retiazkou MOSS HEART Ag925/1000; ≤3,00 g

Kód: 11107
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€67
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok MOSS HEART je ako kúsok prírody, ktorý nosíte blízko svojho srdca. Nežné srdce ukrýva machový kameň, symbol pokoja a rovnováhy. Každý pohľad na tento jedinečný skvost vás prenesie do ticha lesa a pripomenie vám krásu a silu prírody. Nechajte svoje srdce biť v rytme prírody.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok s retiazkou MOSS HEART je čarovnou kombináciou elegancie a prírodnej krásy. Ródiovaný prívesok v tvare srdca s rozmermi 7 × 7 mm v sebe ukrýva fascinujúci machový kameň, ktorý je ako miniatúrny zelený svet.

Každý mechový kameň je jedinečný, vďaka čomu budú vaše šperky skutočným originálom. Symbolizuje pokoj, rast a spojenie s prírodou. Nositeľka tohto prívesku nosí so sebou kúsok lesa, ktorý jej pripomína dôležitosť harmónie a rovnováhy v živote.

Dĺžka retiazky 45 cm s možnosťou predĺženia o 4 cm umožňuje pohodlné nosenie a prispôsobenie rôznym outfitom. MOSS HEART je ideálny darček pre ženy, ktoré milujú prírodu, hľadajú vnútorný pokoj alebo si len chcú pripomenúť krásu sveta okolo nás.

Tento šperk v elegantnej darčekovej krabičke je pripravený stať sa vaším každodenným talizmanom alebo prekvapiť milovanú osobu nečakaným dotykom prírody.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Zelená, Machová
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Srdce
Dĺžka retiazky: 45 + 4 cm
Osadenie: Prírodný kameň
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer srdca: 7 × 7 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: