JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11067 Strieborný prívesok s retiazkou DARIO Ag925/1000; ≤3,63 g

Kód: 11067
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€61
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok DARIO je fascinujúci šperk plný symboliky. Kombinuje štyri silné symboly: Valknut, pentagram, koptský kríž a triskelion. Každý symbol predstavuje hlboký duchovný význam spojený so životom, smrťou a znovuzrodením. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú spojenie s prastarou múdrosťou a ochranu pred negatívnymi energiami.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok DARIO s retiazkou je jedinečný šperk, ktorý nesie hlbokú symboliku a duchovný význam. Tento prívesok s rozmermi 27 × 27 mm je vyrobený z kvalitného striebra 925 s ródiovanou povrchovou úpravou a spája v sebe štyri silné symboly:

1. Valknut - symbol posmrtného života a spojenia medzi životom, smrťou a znovuzrodením 2. Pentagram - ochranný symbol proti negatívnym energiám 3. Koptský kríž - znázorňuje život a znovuzrodenie 4. Triskelion - predstavuje zrodenie, smrť a znovuzrodenie; telo, myseľ a ducha; minulosť, prítomnosť a budúcnosť

Prívesok zdobia zelené zirkóny, ktoré šperku dodávajú iskru a mystický nádych. Je zavesený na 45 cm dlhej retiazke, vďaka ktorej sa pohodlne nosí.

DARIO je ideálny šperk pre tých, ktorí sa zaujímajú o duchovné symboly, mytológiu alebo hľadajú talizman s hlbokým významom. Je vhodný pre ženy aj mužov a dodáva sa v elegantnej darčekovej krabičke.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Zelená
Určenie: Dámske, Pánske
Motív: Symbol
Dĺžka retiazky: 45 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 27 × 27 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: