JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11066 Strieborný prívesok s retiazkou NEWBORN Ag925/1000; ≤2,29 g

Kód: 11066
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€49
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok NEWBORN je dojímavým symbolom materstva a nového života. Dve nohy - jedna väčšia a druhá menšia - predstavujú spojenie medzi matkou a dieťaťom. Tento prívesok zdobený trblietavými zirkónmi je ideálnym darčekom k narodeniu dieťaťa alebo pre novopečené mamičky. Jemný dizajn na ródiovanej retiazke zvýrazní každý outfit.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok NEWBORN s retiazkou je magický šperk, ktorý oslavuje zázrak nového života. Tento prívesok s rozmermi 11 × 17 mm, vyrobený z kvalitného striebra 925 s ródiovanou povrchovou úpravou, znázorňuje dve nohy - jednu väčšiu a druhú menšiu, ktoré symbolizujú puto medzi matkou a dieťaťom.

Prívesok zdobia trblietavé zirkóny, ktoré šperku dodávajú iskru a eleganciu. Je zavesený na jemnej retiazke s dĺžkou 45,5 cm, vďaka čomu sa pohodlne nosí a ľahko sa prispôsobuje rôznym outfitom.

NEWBORN je ideálnym darčekom pre novopečené mamičky, ako spomienka na narodenie dieťaťa alebo ako darček na detskú oslavu. Je to tiež krásny spôsob, ako si uchovať spomienku na prvé kroky vášho dieťaťa.

Tento šperk je nielen módnym doplnkom, ale aj citovým talizmanom, ktorý nositeľke pripomína najkrajšie chvíle materstva. NEWBORN, dodávaný v elegantnej darčekovej krabičke, je pripravený stať sa cennou súčasťou šperkovnice každej mamičky.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pre deti
Dĺžka retiazky: 45,5 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 11 × 17 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: