JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10916 Strieborný prívesok BEST FRIEND Ag925/1000; ≤3,74 g

Kód: 10916
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€48
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Strieborný prívesok BEST FRIEND symbolizuje hlboké puto medzi psom a jeho majiteľom. Roztomilý dizajn s motívom srdca a psíka, doplnený zirkónmi a povrchovou úpravou ródiom a ružovým zlatom, vyjadruje lásku a oddanosť. Tento dámsky alebo detský šperk je ideálnym darčekom pre všetkých milovníkov psov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyjadrite svoje silné puto so štvornohým priateľom príveskom BEST FRIEND. Tento nádherný strieborný šperk je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925/1000 a je upravený kombináciou ródiovania a ružového pozlátenia, čo mu dodáva jedinečný vzhľad a ochranu pred opotrebovaním. Prívesok v tvare srdca s motívom roztomilého psíka je zdobený trblietavými zirkónmi, ktoré podčiarkujú jeho krásu a symboliku.

Prívesok BEST FRIEND je ideálnym darčekom pre všetky dievčatá a ženy, ktoré milujú svojich psích partnerov. Či už ho budete nosiť sami, alebo ho darujete milovanej osobe, tento šperk vám bude vždy pripomínať nezlomné priateľstvo medzi človekom a jeho najlepším zvieracím priateľom. Prívesok sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, ktorá zdôrazňuje jeho význam a hodnotu.

Kúpte si tento očarujúci prívesok a zachovajte si psie priateľstvo blízko svojho srdca. Prívesok BEST FRIEND - šperk, ktorý rozpráva príbeh vašej lásky a oddanosti.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované, Pozlátené ROSE
Farba: Strieborná, Číra, Ružová, Rose
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Srdce, Psík
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 23 × 28 mm
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: