JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10913 Strieborný prívesok SCORPIO Ag925/1000; ≤1,18 g

Kód: 10913
€25
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok SCORPIO so zirkónmi symbolizuje vášeň a odhodlanie. Charizmatický motív škorpióna zdobený žiarivým kameňom predstavuje znamenie zverokruhu pre osoby narodené od 24. októbra do 22. novembra. Stelesňuje vášeň, magnetizmus a húževnatosť typické pre toto vodné znamenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok SCORPIO so zirkónmi je ideálnou voľbou pre ľudí narodených v znamení Škorpióna. Výrazný motív škorpióna, precízne vyrobený z rhodiovaného striebra najvyššej kvality. Trblietavý zirkón okolo znaku dodáva šperku intenzitu a zdôrazňuje jeho charizmatický vzhľad.

Prívesok SCORPIO je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je pokrytý odolnou vrstvou ródia, ktorá chráni šperk pred poškodením a zaručuje jeho dlhotrvajúcu krásu.

Prívesok sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke a je pripravený na darovanie blízkej osobe alebo ako oslava vašej vlastnej jedinečnosti. Doprajte sebe alebo svojim blízkym tento nádherný šperk, ktorý podčiarkne prirodzenú silu vašej osobnosti a stane sa trvalým symbolom vašej vnútornej vášne a odhodlania.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pánske, Pre deti
Motív: Zverokruh
Osadenie: Zirkón
Znamenie zverokruhu: Škorpión
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 14 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: