JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10909 Strieborný prívesok PISCES Ag925/1000; ≤1,28 g

Kód: 10909
€25
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborný prívesok PISCES so zirkónom symbolizuje intuíciu a súcit. Očarujúci motív rýb zdobený trblietavými zirkónmi predstavuje znamenie zverokruhu pre ľudí narodených od 20. februára do 20. marca. Stelesňuje intuíciu, súcit a tvorivosť typické pre toto vodné znamenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný prívesok PISCES so zirkónmi je ideálnou voľbou pre každého, kto sa narodil v znamení Rýb. Jemný motív dvoch rýb, precízne vyrobený z rhodiovaného striebra najvyššej kvality. Trblietavý zirkón v strede prívesku dodáva šperku nádych romantiky a zdôrazňuje jeho očarujúci dizajn.

Prívesok PISCES je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a jeho povrch je pokrytý odolnou vrstvou ródia, ktorá chráni šperk pred poškodením a zaručuje jeho dlhotrvajúcu krásu.

Prívesok sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke a je pripravený na darovanie blízkej osobe alebo ako oslava vašej vlastnej jedinečnosti. Doprajte sebe alebo svojim blízkym tento krásny šperk, ktorý zvýrazní vašu prirodzenú empatiu a stane sa trvalým symbolom vašej vnútornej múdrosti a fantázie.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pánske, Pre deti
Motív: Zvierací, Zverokruh
Osadenie: Zirkón
Znamenie zverokruhu: Ryby
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 14 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: