JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10841 Strieborný prívesok MOM Ag925/1000; ≤1,57 g

Kód: 10841
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€30
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Odhaľte nehu a hlbokú symboliku materinskej lásky s týmto exkluzívnym strieborným príveskom od spoločnosti MAJYA, ktorý stelesňuje obraz matky držiacej svoje dieťa v srdci osadenom trblietavými zirkónmi. Každý kubický zirkón je starostlivo osadený, aby prívesok získal nezameniteľný lesk a jedinečnosť, pripomínajúce nekonečné puto medzi matkou a dieťaťom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento prívesok je vyrobený zo striebra s rýdzosťou Ag925/1000 a jeho povrch je pokovovaný ródiom, vďaka čomu je odolnejší voči poškodeniu a dlho si zachováva svoj pôvab.

Tento prívesok s rozmermi 19 × 19 mm je dostatočne výrazný na to, aby upútal pozornosť, a zároveň zostáva decentný a elegantný. Je to ideálny šperk pre každú ženu, ktorá chce mať pri sebe pripomienku svojho najväčšieho citu, alebo pre tých, ktorí chcú tento darček darovať ako výraz svojej lásky a vďaky.

Prívesok s matkou držiacou dieťa v srdiečku so zirkónmi sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, vďaka čomu je ideálnym darčekom k narodeniu dieťaťa, k MDŽ, k narodeninám alebo len tak pre radosť.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Motív: Srdce
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer prvku: 19 × 19 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: