JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10223 Strieborný prívesok s retiazkou KEY Ag925/1000; ≤2,21 g

Kód: 10223
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€54
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia


Prívesok so srdcom a kľúčom, ktorý symbolizuje lásku a dôveru. Srdce je čisté a nevinné, zatiaľ čo kľúč, ktorý z neho vychádza, je posiaty zirkónmi, ktoré žiaria ako hviezdy na nočnej oblohe. Je to príbeh o láske, ktorá je taká silná, že dokáže otvoriť každé srdce.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám našu striebornú retiazku s príveskom kľúča k srdcu, ktorá je vyrobená z kvalitného striebra 925 a je osadená žiarivými zirkónmi. Tento jedinečný šperk je inšpirovaný túžbou po láske a túžbou spoznať tajomstvá srdca.

Retiazka je tiež rhodiovaná, čo zvyšuje jej odolnosť proti poškriabaniu a oderu. Jemný dizajn a detailné spracovanie náramku ukazujú, ako môže ísť dokonalý dizajn ruka v ruke s kvalitou a eleganciou.

Každý náhrdelník je zabalený v luxusnej darčekovej krabičke, takže je ideálnym darčekom pre každú ženu, ktorá oceňuje kvalitné šperky a sofistikovaný dizajn. Príbeh tohto šperku je posolstvom lásky, dôvery a nádeje, ktoré môžete nosiť každý deň.

Tento šperk je symbolom lásky a dôvery, ktorý môžete nosiť na krku ako dokonalý doplnok. Je to vyjadrenie vašich pocitov a emócií, ktoré sú také silné, že sa stávajú hmatateľnými a možno ich nosiť ako šperk.

Dodatočné parametre

Kategória: Prívesky pre ženy a dievčatá
Kategória: Prívesok, Náhrdelník, Retiazka
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Perleťová
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Srdce, Kľúč
Dĺžka retiazky: 46 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: