JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10322 Strieborný nastaviteľný prsteň VALENTINE Ag925/1000; ≤1,99 g

Kód: 10322
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€35
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Jedinečný dizajn prsteňa, kde sa striebro vpredu elegantne krúti, dodáva tomuto šperku minimalistický, ale krásny vzhľad. Tento nastaviteľný strieborný prsteň je nádherný sám o sebe, ale môže sa stať aj dokonalým doplnkom k iným šperkom. Jeho čistá strieborná farba zaručuje, že sa hodí k akejkoľvek kombinácii farieb a štýlov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Oslávte svoj jedinečný štýl s naším strieborným prsteňom. Tento krásny prsteň je vyrobený z kvalitného striebra 925, ktoré je známe svojou odolnosťou a dlhou životnosťou.

Povrch prsteňa je upravený ródiovaním, ktoré mu dodáva lesk a chráni ho pred opotrebovaním. Krútené prevedenie je nielen štýlové, ale aj pohodlné na nosenie a vďaka nastaviteľnej veľkosti 10 - 12 (EÚ: 62 - 68) sa dokonale prispôsobí každej veľkosti prsta.

Prsteň sa dodáva v darčekovej krabičke, takže je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo len preto, že si chcete dopriať niečo krásne. Tento krútený prsteň je dokonalým stelesnením jednoduchosti a elegancie. Doplňte svoju zbierku o tento šperk a vyjadrite svoj štýl. V kombinácii s prsteňom 10321 - VALENTINA.

Dodatočné parametre

Kategória: Prstene pre mužov
Kategória: Prsteň
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Typ šperku: Snubné, Zásnubný
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske
Nastaviteľná veľkosť: 10 - 12 (EÚ: 62 - 68)
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: