JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11240 Strieborný náramok ROBIN 19 cm | šírka 3 mm Ag925/1000; ≤2,13 g

Kód: 11240
€40
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náramok ROBIN kubánskeho typu je klasickým kúskom na každodenné nosenie. Jeho robustný a zároveň elegantný dizajn dodá vášmu outfitu chladný štýl. Ideálna voľba pre mužov a ženy, ktorí hľadajú univerzálny a odolný šperk s nadčasovým vzhľadom. Vďaka univerzálnemu dizajnu ho môžete ľahko kombinovať s hodinkami alebo inými šperkami, ale aj nosiť samostatne, aby ste získali osobitý vzhľad.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný náramok ROBIN kubánskeho typu je stelesnením klasickej elegancie a moderného štýlu. Tento náramok je vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 a vyniká robustným, ale zároveň sofistikovaným dizajnom. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou. S dĺžkou 19 cm a šírkou 3 mm je ROBIN ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú výrazný, ale nie príliš masívny šperk.

Tento unisex náramok je vhodný pre mužov a ženy, ktorí oceňujú nadčasovú módu s nádychom mestského štýlu. Či už si ju vyberiete k ležérnemu alebo elegantnému outfitu, ROBIN vždy dodá vášmu vzhľadu chladný a sebavedomý nádych. Je dodávaný v elegantnej darčekovej škatuľke a je skvelou voľbou aj na darovanie.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske
Dĺžka náramku: 19 cm
Osadenie: Nie
Typ retiazky: Cuban
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 3 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: