JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11237 Strieborný náramok DYLAN 19 cm | šírka 3 mm Ag925/1000; ≤2,59 g

Kód: 11237
€45
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Elegantný strieborný náramok DYLAN typu Herringbone vás očarí svojím jemným dizajnom. Jeho hladký povrch a plochý profil dodajú každému oblečeniu sofistikovaný vzhľad. DYLAN je ideálny na každodenné nosenie aj slávnostné príležitosti a stane sa vaším obľúbeným módnym doplnkom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný náramok DYLAN Herringbone je stelesnením modernej elegancie. Tento náramok vyrobený z prvotriedneho striebra 925/1000 zaujme hladkým povrchom a plochým profilom, ktorý dobre sedí na zápästí. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

S dĺžkou 19 cm a šírkou 3 mm je DYLAN ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jemný, ale výrazný šperk. Vďaka jeho univerzálnemu dizajnu ho môžete ľahko kombinovať s hodinkami alebo inými náramkami, ale aj nosiť samostatne, aby pôsobil čisto a minimalisticky.

Tento unisex náramok je vhodný pre mužov a ženy, ktorí ocenia nadčasovú módu. Či už si ho vyberiete k pracovnému alebo ležérnemu outfitu, DYLAN vždy dodá vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. V elegantnej darčekovej krabičke je tiež skvelou voľbou na obdarovanie vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske
Dĺžka náramku: 19 cm
Osadenie: Nie
Typ retiazky: Herringbone
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 3 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: