JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11229 Strieborný náramok MADLEN 16 cm | šírka 3 mm Ag925/1000; ≤2,63 g

Kód: 11229
€53
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Elegantný strieborný náramok MADLEN vás očarí svojou jednoduchosťou a všestrannosťou. Jej minimalistický dizajn sa hodí ku každému oblečeniu, či už idete do práce alebo na večierok. Tento nadčasový kúsok dodá vášmu vzhľadu sofistikovaný nádych a stane sa vaším obľúbeným doplnkom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný náramok MADLEN je stelesnením elegantnej jednoduchosti. Tento náramok vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 zaujme čistým dizajnom a všestranným použitím. Vďaka ródiovanej povrchovej úprave si dlho zachová svoj lesk a vydrží každodenné nosenie.

S dĺžkou 16 cm pohodlne padne na väčšinu zápästí. Jeho šírka 3 mm je ideálna pre tých, ktorí uprednostňujú jemné, ale výrazné šperky. Náramok MADLEN môžete ľahko kombinovať s inými náramkami a vytvárať tak viacvrstvový vzhľad alebo ho nosiť samostatne ako decentný doplnok.

Tento unisex náramok je skvelou voľbou pre mužov a ženy, ktorí oceňujú nadčasovú eleganciu. Či už si ju vyberiete na formálne nosenie alebo na bežné oblečenie, MADLEN vždy dodá vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. V darčekovom balení je ideálnym darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske
Dĺžka náramku: 16 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Šírka: 3 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: