JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11180 Strieborný náramok s perlami RIVEN pozlátený Ag925/1000; ≤8,62 g

Kód: 11180
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€39
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náramok RIVEN s perlami a pozlátenými prvkami je očarujúcim doplnkom na každú príležitosť. Jemné perly na silikónovej gumičke dopĺňa elegantný spinner, ktorý šperku dodáva hravý prvok. Tento náramok je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú kombináciu elegancie a pohodlia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborný náramok RIVEN s perlami a pozlátenými prvkami je stelesnením modernej elegancie a praktickosti. Tento náramok vyrobený z kvalitného striebra 925/1000 s luxusnou pozlátenou povrchovou úpravou zaujme svojím jedinečným dizajnom. Jemné perly sú navlečené na pružnej silikónovej gumičke, ktorá zaručuje pohodlné nosenie a jednoduché obliekanie.

Náramok s dĺžkou 19 cm je vhodný pre väčšinu veľkostí zápästia. Šírka náramku sa pohybuje od 2 do 5 mm, čo vytvára zaujímavý vizuálny efekt. Pozlátené prvky dodávajú šperku luxusný nádych, zatiaľ čo malý spinner je hravým a výrazným detailom.

Náramok RIVEN je univerzálny doplnok, ktorý sa hodí na každodenné nosenie aj na slávnostné príležitosti. Je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré ocenia kombináciu tradičného a moderného dizajnu. Je dodávaný v darčekovej krabičke, takže je aj skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka náramku: 19 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka 2: 5 mm
Darčeková krabička: Áno
Šírka 1: 2 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: