JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11179 Strieborný náramok s perlami DAREEN Ag925/1000; ≤10,86 g

Kód: 11179
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€36
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náramok DAREEN je módny perlový šperk s jedinečným dizajnom. Skladá sa z elastickej silikónovej gumičky s perlami a jedným výrazným strieborným korálkom. Tento moderný a pohodlný náramok je ideálny na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme strieborný náramok DAREEN - originálny a štýlový šperk, ktorý spája klasickú eleganciu perál s moderným a praktickým dizajnom. Náramok sa skladá z pružného silikónového gumového pásika, ktorý je osadený perlami s priemerom 7 mm, a jednej výraznej striebornej guľôčky z rhodiovaného striebra 925.

Vďaka dĺžke 18 cm a pružnému materiálu sa DAREEN pohodlne prispôsobí každému zápästiu. Jedinečný dizajn s kontrastnou striebornou guľôčkou dodáva náramku osobitý charakter a robí z neho vhodný doplnok pre rôzne štýly obliekania.

Tento univerzálny šperk je ideálnou voľbou pre ženy a mužov, ktorí hľadajú niečo netradičné. Či už ho budete nosiť k formálnemu alebo ležérnemu oblečeniu, DAREEN vždy upúta pozornosť a podčiarkne váš osobitý štýl.

Náramok sa dodáva v elegantnej darčekovej krabičke, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov jedinečných a moderných šperkov. Vďaka jednoduchej údržbe a pohodlnému noseniu je ideálnym doplnkom na každodenné používanie.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Perleťová
Určenie: Dámske, Pánske
Dĺžka náramku: 18 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 7 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: