JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11178 Strieborný náramok s perlami EDITTE pozlátený Ag925/1000; ≤9,07 g

Kód: 11178
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€37
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborný náramok EDITTE je módny šperk zdobený perlami po celej dĺžke so zlatým zapínaním. Jeho elegantný dizajn dokonale dopĺňa retiazka EDITTE s perlami, s ktorou tvorí štýlový set. Ideálne pre ženy, ktoré hľadajú moderný a sofistikovaný doplnok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme strieborný náramok EDITTE s perlami - očarujúci šperk, ktorý spája klasickú eleganciu perál s moderným pozláteným akcentom. Tento náramok je vyrobený z kvalitného striebra 925 a vyniká luxusným vzhľadom a odolnosťou.

Celá dĺžka náramku je vykladaná perlami s priemerom 6 mm, ktoré vytvárajú pôsobivý efekt. Pozlátené zapínanie dodáva šperku nádych luxusu a zaujímavý kontrast. Vďaka nastaviteľnej dĺžke 16 + 5 cm sa náramok EDITTE dokonale prispôsobí vášmu zápästiu.

Tento univerzálny šperk je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú niečo jedinečné. Či už ho nosíte k formálnemu alebo ležérnemu oblečeniu, EDITTE vždy upúta pozornosť a podčiarkne váš osobitý štýl.

Náramok tvorí dokonalú súpravu s retiazkou EDITTE s perlami a umožňuje vytvoriť ucelený a štýlový vzhľad. Tento náramok v elegantnej darčekovej krabičke je skvelým darčekom pre ženy, ktoré oceňujú originalitu a luxus.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Dĺžka náramku: 16 + 5 cm
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 6 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: